نوپدید
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
از کشنگر شدن کارمندان دانشگاه تا تهیه نسخه بریل کتاب، همه در یک خیریه دانشجویی
ایران
- 2007
مازیار فراتی، دبیر جمعیت خیریه طلوع مهر دانشگاه دامغان در گفتگو با خبرنگار سایت خبری مامردم، اظهار کرد: این جمعیت از 1386 در دانشگاه دامغان تاسیس شده و اکنون فعالیتهای خود در قالب 10 طرح خیریه پیش میبرد. وی در تشریح این طرحهای خیریه، ادامه داد: طرح امام علی (ع) یکی از این طرحها است که در قالب این طرح به طور ماهانه از حقوق کارکنان دانشگاه به شکل داوطلبانه مبلغی برداشت و به حساب خیریه واریز میشود و صندوق جمعیت خیریه با استفاده از این مبالغ واریزی وامهای بلاعوض و یا دارای بازپرداخت 10 ماهه به دانشجویان بیبضاعت از…
- 102 بازدید
- 0 پسند
- 0 نظر
مازیار فراتی، دبیر جمعیت خیریه طلوع مهر دانشگاه دامغان در گفتگو با خبرنگار سایت خبری مامردم، اظهار کرد: این جمعیت از 1386 در دانشگاه دامغان تاسیس شده و اکنون فعالیتهای خود در قالب 10 طرح خیریه پیش میبرد.
وی در تشریح این طرحهای خیریه، ادامه داد: طرح امام علی (ع) یکی از این طرحها است که در قالب این طرح به طور ماهانه از حقوق کارکنان دانشگاه به شکل داوطلبانه مبلغی برداشت و به حساب خیریه واریز میشود و صندوق جمعیت خیریه با استفاده از این مبالغ واریزی وامهای بلاعوض و یا دارای بازپرداخت 10 ماهه به دانشجویان بیبضاعت از نظر مالی اعطا میکند.
دبیر جمعیت خیریه طلوع مهر دانشگاه دامغان عنوان کرد: یکی دیگر از طرحها رزرو رایگان غذای سلف برای دانشجویان نیازمند است که برای هر دانشجو حدود 150 هزار تومان به شکل ماهانه هزینه میشود.
فراتی با اشاره به طرح عصای سفید این موسسه خیریه، عنوان کرد: در قالب این طرح برای نابینایان خدمات ارائه میشود به این صورت که برخی از کتابهای دانشگاهی که نسخه خط بریل ندارند را تهیه یا فایل صوتی آن را تولید کرده و در اختیار این مددجویان عزیز قرار میدهیم.
وی ادامه داد: همه ساله در اسفند ماه یک بازارچه بوی عید راهاندازی میشود که عواید آن صرف تهیه بستههای غذایی برای نیازمندان میشود.
دبیر جمعیت خیریه طلوع مهر دانشگاه دامغان اذعان کرد: طرح کتاب نیز به صورت سالانه دوبار اجرا میشود و در قالب این طرح کتابهای نو و دست دوم دانشجویان را به صورت امانت میگیریم و در ساختمانهای دانشکده به فروش میگذاریم و بخشی از مبلغ کتابها با رضایت صاحبان به امورات خیر تعلق میگیرد.
فراتی در خصوص اجرای طرح شفا گفت: در طرح شفا مرکز خیریه ما حامی 10 کودک دارای بیماری خاص میشود که به شکل ماهانه مبالغی را به حساب آنها واریز میشود.
وی ادامه داد: طرح شکوفههای مهر دیگر طرح اجرا شده در این مرکز است که در جریان آن در مدارس حاشیه شهر و یا مدارس دور افتاده شهرستان در آخر هفتهها تدریس رایگان و کارهای فرهنگی انجام میشود. برای مثال این طرح در سال ۹۵ در روستای خورزان برگزار شد. این روستا در ۳۰ کیلومتری دامغان قرار دارد و مدرسه آن دارای ۱۹ دانش آموز در مقطع ابتدایی است.
برنامه های اجرا شده برای دانش آموزان شامل بخش های برنامه صبحگاهی، اجرای نمایش، بازی و ریاضی، آموزش ساخت کاردستی، نقاشی و فوتبال، انجام آزمایش، آموزش وضو و نماز جماعت، صحبت در مورد امام زمان عج و اهدای هدایا بود.
دبیر جمعیت خیریه طلوع مهر دانشگاه دامغان اذعان کرد: متانسب با ایام و اعیاد فراخوانهایی منتشر میشود و پس از جمع آوری کمکهای خیرین اقدامه به تهیه و توزیع بستههای غذایی و معیشتی میکنیم.
بیشتر دانشجویانی که در این جمعیت خیریه مشغول فعالیت هستند از دانشکدههای ریاضی، فنی و مهندسی و شیمی هستند هرچند از سراسر دانشکده دانشجویان، کارکنان و اساتید در امورات خیر مشارکت میکنند.
منبع