نوپدید
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
“توانیتو” دسترسی به امکانات و خدمات را برای سالمندان و معلولین آسان میکند
ایران
- 1396
شرکت “توانا توسعه تدبیر” که با نام تجاری “توانیتو” شناخته میشود، با این دغدغه آغاز به کار کرده است که سالمندان و معلولین و افراد دارای محدودیتهای جسمانی بتوانند مانند بقیه افراد به امکانات و خدمات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند. چنین دغدغهای برخاسته از ذهن ، «وحید رجبلو» است. او میگوید همواره ابزارهای مورد نیازش را خودش میساخته، از همین رو تصمیم میگیرد با راهاندازی پلتفرمی برای رفع نیاز افرادی که دارای محدودیتهای جسمانیاند، قدمی برای رفع مشکلات آنها بردارد. به همین دلیل است که “همیار مهر” در سال ۱۳۹۶ متولد میشود و در نهایت به نسخهی امروزی…
- 133 بازدید
- 0 پسند
- 0 نظر
شرکت “توانا توسعه تدبیر” که با نام تجاری “توانیتو” شناخته میشود، با این دغدغه آغاز به کار کرده است که سالمندان و معلولین و افراد دارای محدودیتهای جسمانی بتوانند مانند بقیه افراد به امکانات و خدمات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند. چنین دغدغهای برخاسته از ذهن ، «وحید رجبلو» است. او میگوید همواره ابزارهای مورد نیازش را خودش میساخته، از همین رو تصمیم میگیرد با راهاندازی پلتفرمی برای رفع نیاز افرادی که دارای محدودیتهای جسمانیاند، قدمی برای رفع مشکلات آنها بردارد. به همین دلیل است که “همیار مهر” در سال ۱۳۹۶ متولد میشود و در نهایت به نسخهی امروزی که “توانیتو” باشد، میرسد. “توانیتو ” حدود چهارده هزار کاربر دارد و هفده کارمند تمام وقت در آن مشغول بهکار هستند. «وحید رجبلو» “توانیتو” را پلتفرمی میداند که بر اساس نیاز خودش و ترکیب آن با دانش برنامهنویسی که آن را آموخته، به وجود آمده است.
در “توانیتو” دو گروه حضور دارند. گروه اول، افرادی هستند که قادر به ارائهی نوعی سرویس و یا خدمات برای جامعهی هدف موجود هستند. این دسته از افراد میتوانند با ثبتنام در “توانیتو” و احراز هویت و به ثبت رساندن مدارک مورد نیاز، توانایی خود را در معرض دید عموم قرار دهند. گروه دوم شامل همان جامعهی هدف توانیتو میباشد. یعنی دستهای که نیازمند خدمات ارائه شده هستند. این گروه نیز با مراجعه به سایت توانیتو قادر خواهند بود نوع سرویس مورد نیازشان را همراه با زمان مورد نظر خود و با توجه به بودجهی مورد نظرشان را انتخاب کنند. در مرحلهی بعد “توانیتو” امکان ارتباط میان ارائهدهندهی خدمات و متقاضی آن را فراهم میآورد و ارائهدهندهی سرویس با حضور در منزل یا محل تعیین شده توسط متقاضی به رفع نیاز ایجاد شده میپردازد. شرکت “توانیتو” در مسیر رفع نیازها توانسته بسیاری از سردرگمیها برای متقاضیان دریافت خدمات را از بین ببرد. برای مثال هر فرد ارائهدهندهی خدمت پس از انجام کار خود، توسط متقاضی مورد ارزیابی قرار میگیرد و نمرات دریافتی او در توانیتو ثبت میشود. این امر باعث ایجاد اطمینان خاطر از عملکرد این شخص توسط دیگر متقاضیان خواهد شد. مورد دیگری که توانیتو در صدد رفع آن برآمده، این است که متقاضی به آسانی بدون نیاز به خروج از منزل، به گزینههایی برای رفع نیاز خود دسترسی خواهد داشت. در واقع دیگر احتیاجی به تحقیق میدانی برای یافتن فردی که بتواند نوعی سرویس به او ارائه دهد نخواهد بود.
خدمات ارائه شده در “توانیتو” به سه دستهی درمانی، عمومی و آموزشی تقسیم میشود. در دستهی درمانی افرادی که در حوزههایی نظیر روانشناسی، پرستاری، توانبخشی و فیزیوتراپی، تغذیه و مواردی از این دست تخصص دارند به ارائهی خدمات میپردازند.
دستهی عمومی به اموری نظیر مشاورهی مالی، خدمات بیمه، خدمات ورزشی، آرایشگری زنانه و مردانه و این چنین اختصاص دارد. ارائهدهندگان خدمت در دستهی آموزشی نیز مشغول آموزش مهارتهایی نظیر زبان، هنر، کامپیوتر و… هستند. علاوه بر این بعضی از سرویسدهندگان میتوانند خدمات خود را به صورت آنلاین هم به متقاضی ارائه کنند و الزاماَ نیازی به حضور در محل تعیین شده نیست. همچنین در قسمت فروشگاه وبسایت توانیتو، برخی از ابزار و تجهیزات مورد نیاز افراد سالخورده و مبتلا به بیماری نظیر فشارسنج و لگنهای بهداشتی نیز عرضه شده و به فروش میرسد.
«وحید رجبلو» در سال ۲۰۲۰ از طرف کمیته بینالمللی جوانان جهان (JCI) در جمع ۲۰ جوان تاثیرگذار و شایستهی جهان قرار گرفت و سپس بر اساس رای داوران و مشارکت آرا به جمع ۱۰ نفر برتر راه یافت و تبدیل به اولین ایرانی شد که به این موفقیت نائل میشود. این جایزه سالانه به ۱۰ نفر از افراد زیر ۴۰ سال که از سوی این نهاد به عنوان جوان شایسته شناخته شوند، اهدا میشود.