نوپدید
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
جشنواره همبازی، همشهری
ایران
- بابازی
- 2016
وقتی به مقولهی تفریح به ویژه در کلان شهرها نگاه میکنیم، اغلب به عنوان یک برنامه پرهزینه به نظر میرسد و از طرفی بسیاری از سازمانهای فرهنگی در ساده سازی تفریح برای خانوادهها موفق نبودهاند. اما آقای “سید ابراهیم حسینی” در سال ۹۵ در اقدامی نو به سمت طراحی و اجرای برنامههای تفریحی بازی محور، ساده و خانوادگی در بوستانها و پارکهای شهر رفته است. این برنامه در پارکهای مناطق مختلف شهر با حمایت سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان اجرا میشده است. “سید ابراهیم حسینی”، دبیر جشنواره همبازی همشهری درباره انتخاب بازی به عنوان محور این برنامه تفریحی می گوید:…
- 184 بازدید
- 0 پسند
- 0 نظر
وقتی به مقولهی تفریح به ویژه در کلان شهرها نگاه میکنیم، اغلب به عنوان یک برنامه پرهزینه به نظر میرسد و از طرفی بسیاری از سازمانهای فرهنگی در ساده سازی تفریح برای خانوادهها موفق نبودهاند.
اما آقای “سید ابراهیم حسینی” در سال ۹۵ در اقدامی نو به سمت طراحی و اجرای برنامههای تفریحی بازی محور، ساده و خانوادگی در بوستانها و پارکهای شهر رفته است. این برنامه در پارکهای مناطق مختلف شهر با حمایت سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان اجرا میشده است.
“سید ابراهیم حسینی”، دبیر جشنواره همبازی همشهری درباره انتخاب بازی به عنوان محور این برنامه تفریحی می گوید: “کار کردن در حوزه «تفریح»، خیلی سخت بود، چرا که ما یک تعریف جامع دینی از این مقوله نداریم. بنابراین شروع به جست و جو در منابع دینی کردم، هر چه احادیث را بررسی می کردم بیشتر به کلیدواژه بازی میرسیدم و در جنبه علمی، به مباحثی از قبیل بازیهای درمانی و انرژیزا و اینکه بازی سن و سال ندارد، برمیخوردم. در مشورتهایم دیدارهایی با آیت الله حائری شیرازی داشتم، ایشان نگاهی خاص و متفاوت به مقوله تفریح داشتند و تاکید میکردند که به تفریح و موضوع هیجانات بپردازیم. ”
جشنواره همبازی در تیر و مرداد سال ۹۵ پذیرای خانوادههای اصفهانی بوده است و هر شب به حدود ۱۰۰۰ نفر خدمات بازی ارائه کرده است.
در این جشنواره ۴۰ بازی در مقیاس بزرگ ، ۲۰ بازی بدون ابزار و ۲۰ بازی بومی محلی اجرا شد.
آقای “حسینی” درباره اهداف اصلی این رویداد میگوید :”در جشنواره خانواده برای ما موضوعیت داشت، اینکه خانواده ببیند که میشود با کمترین هزینه هم شادی و نشاط را تجربه کرد. بازیها را طوری طراحی کرده بودیم که اعضای خانواده کنار هم بازی کنند و در بخش دیگر نیز بتوانند در بازیهای گروهی شرکت کنند و به صورت انفرادی با هم سن و سالهای خودشان هم رقابت کنند. یکی از اهداف اصلی ما صمیمیت و ارتباط بیشتر بین اعضای خانواده بود که به کمک مشاورین و روان شناسان حاضر در طرح نتیجه بخش بودن این بازیها برای ما اثبات می شد.”