نوپدید

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی

“جنگل‌های غذایی”

“جنگل‌های غذایی”
آمریکا
آمریکا
  • 2016

نگارش توسط اشکان کاظمی در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

پروژه “جنگل‌های غذایی” (Project Food Forest) در سال 2016 در داکوتای جنوبی تاسیس شد. هدف این پروژه تشویق، توانمندسازی و تجهیز مردم برای کاشت و مراقبت از گیاهان خوراکی در سراسر جهان است. مهمترین فعالیت آنها اجرای برنامه‌هایی است که درختان و درختچه‌های خوراکی را به محوطه عمومی زندگی اضافه می‌کند. همچنین آموزش مردم در مورد کاشت، داشت، برداشت، و خوردن خوراکی‌های بدون نیاز به نگهداری زیاد از طریق کلاس ها، کارگاه ها و منابع آنلاین. “جنگل‌های غذایی” تلاش می‌کنند اکوسیستم‌ها و الگوهای موجود در طبیعت را تقلید کنند. “جنگل‌های غذایی” کیفیت هوا و آب را بهبود می بخشند. گیاهان…

  • 43 بازدید
  • 0 پسند
  • 0 نظر

پروژه “جنگل‌های غذایی” (Project Food Forest) در سال 2016 در داکوتای جنوبی تاسیس شد. هدف این پروژه تشویق، توانمندسازی و تجهیز مردم برای کاشت و مراقبت از گیاهان خوراکی در سراسر جهان است. مهمترین فعالیت آنها اجرای برنامه‌هایی است که درختان و درختچه‌های خوراکی را به محوطه عمومی زندگی اضافه می‌کند. همچنین آموزش مردم در مورد کاشت، داشت، برداشت، و خوردن خوراکی‌های بدون نیاز به نگهداری زیاد از طریق کلاس ها، کارگاه ها و منابع آنلاین.

“جنگل‌های غذایی” تلاش می‌کنند اکوسیستم‌ها و الگوهای موجود در طبیعت را تقلید کنند. “جنگل‌های غذایی” کیفیت هوا و آب را بهبود می بخشند. گیاهان چند ساله خاک را در جای خود نگه می‌دارند و با سیستم ریشه‌ای گسترده و مواد گیاهی در حال پوسیدگی خود به مرور زمان خاک را می‌سازند.

“جنگل‌های غذایی” می توانند به شهروندان در جامعه کمک کنند که یاد بگیرند چطور غذاهایی را که می‌خواهند یا نیاز دارند، پرورش دهند و برداشت کنند.

سال گذشته، شورای شهر آتلانتا بزرگترین “جنگل غذایی” در ایالات متحده را خریداری کرد. این باغ با مساحت 7 هکتار، بیش از 100 درخت میوه و آجیل را در خود جای داده است تا ساکنان محلی بتوانند از طریق طیف وسیعی از آموزش‌های کاشت، غذا بچینند و خودشان پرورش دهند. ابتکاراتی مانند این می‌تواند به ارائه میوه‌ها و سبزیجات مقرون به صرفه به افرادی که زیر خط فقر زندگی می‌کنند کمک کند. هدف این شهر این است که اطمینان حاصل شود که 86 درصد از ساکنان، در فاصله نیم مایلی منبع غذایی تازه زندگی می‌کنند.

برخی از گیاهان چند ساله خوراکی که در “جنگل‌های غذایی” یافت می‌شود عبارتند از: سیب، گلابی، آلو، چوک بری، گیلاس، سنجد، تمشک، فندق، سانچوک، ریواس، انگور، توت فرنگی، انگور فرنگی، زغال اخته آمریکایی و همچنین تعداد زیادی گیاهان دارویی!

نظرات کاربران

برای ارسال دیدگاه ابتدا عضو سایت شوید !