نوپدید

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی

دیوا، عمق بخشی به تاثیر زنان کارآفرین اجتماعی

دیوا، عمق بخشی به تاثیر زنان کارآفرین اجتماعی
مالزی
مالزی

نگارش توسط مهران میرزائی در ۳۰ مهر ۱۴۰۳

نوآوری اجتماعی «تعمیق تأثیر زنان کارآفرین» (DIWA) در سال 2020 متولد شد، زمانی که آشوکا  به دنبال راه‌ هایی برای درک بهتر و حمایت از زنان کارآفرین اجتماعی جنوب شرقی آسیا بودند. زنان کارآفرین اجتماعی در نقش‌های متعددی ظاهر می شوند. آن‌ها باید همزمان مادر، همسر، دختر، رهبر جامعه و کارفرما باشند. این نقش های مختلف با مسئولیت سنگین مراقبت از دیگران همراه است و زنان کارآفرین فشار روحی و فیزیکی زیادی را متحمل می شوند. بنابراین وجود فضای اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات آن‌ها، شنیدن درخواست های آن‌ها و گوش دادن به سایر همکاران و رهبران زن برایشان…

  • 813 بازدید
  • 0 پسند
  • 0 نظر

نوآوری اجتماعی «تعمیق تأثیر زنان کارآفرین» (DIWA) در سال 2020 متولد شد، زمانی که آشوکا  به دنبال راه‌ هایی برای درک بهتر و حمایت از زنان کارآفرین اجتماعی جنوب شرقی آسیا بودند.

زنان کارآفرین اجتماعی در نقش‌های متعددی ظاهر می شوند. آن‌ها باید همزمان مادر، همسر، دختر، رهبر جامعه و کارفرما باشند. این نقش های مختلف با مسئولیت سنگین مراقبت از دیگران همراه است و زنان کارآفرین فشار روحی و فیزیکی زیادی را متحمل می شوند. بنابراین وجود فضای اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات آن‌ها، شنیدن درخواست های آن‌ها و گوش دادن به سایر همکاران و رهبران زن برایشان مفید است و می تواند در توسعه شخصی و حرفه ای آن‌ها کمک کننده باشد

این فضای اجتماعی خواه به صورت حضوری یا آنلاین یا به صورت ترکیبی به کارآفرینان اجتماعی کمک می کند تا با تعامل با یکدیگر، تا حدودی از فشارهای خود بکاهند. هم‌چنین این فضا به زنان کارآفرین کمک می کند تا اهداف خود را به صورت دقیق بررسی کنند و در عین حال شجاعت لازم برای رهبری گروه خود را به دست بیاورند. چنین فضاهایی زنان کارآفرین را تشویق می کنند تا رهبری خود را بهتر انجام دهند، پیروزی های کوچک را جشن بگیرند، مراقبت بیشتری از خود و تیم خود داشته باشند و شجاعت بیشتری در رهبری خود به خرج دهند.

از سال 2020 تا کنون، 111 زن کارآفرین اجتماعی از فیلیپین، اندونزی، تایلند، سنگاپور، مالزی و ویتنام به عضویت مجموعه دیوا درآمده اند. تلاش‌های دیوا شامل یک برنامه ظرفیت‌سازی، میزگردها و اجلاس‌های مختلف در مورد مسائل زنان در جنوب شرقی آسیا، داستان‌های تاثیرگذار و همکاری‌های مالی بین زنان کارآفرین بوده است.

DIWA بر روح رشد متقابل و خرد جمعی تأکید می کند که بر مراقبت، رشد مستمر، حمایت متقابل و فراگیری به عنوان اصول اصلی تمرکز دارد.

دیوا با حمایت از زنان در تحقق پتانسیل کامل خود به عنوان رهبر، می‌خواهد نوآوری را تقویت، تغییرات اجتماعی را ایجاد کند و دنیایی عادلانه تر برای همه بسازد.

دیوا با ارائه ی مدل CARE از زنان کارآفرین حمایت می کند. به این صورت که در این مدل یادگیری با تمرکز بر رفع موانع جنسیتی، افزایش اعتماد بنفس زنان، شناسایی نقاط قوت و ضعف در رهبری و پرورش مهارت های تیم سازی قوی ارائه می شود.

این مدل با دعوت از زنان کارآفرین شروع شد تا نقش‌شان را به عنوان زن به همراه بارهای متعدد خود بشناسند و سبک های رهبری، نقاط قوت، انگیزه ها و خطوط قرمز را برای حفظ تعادل بین کار و زندگی درک کنند. این مدل شامل چهار جلسه زنده بود. این چهار جلسه در مورد موارد زیر بود:

1) شناخت – افزایش آگاهی در مورد نقاط قوت و نیازهای رهبری ما،

2) شفقت – پرورش خود و اطرافیان‌مان،

3) فرهنگ – فرهنگ سازمانی و اینکه چگونه می خواهید آن را تغییر دهید و

4) شجاعت – حوزه هایی که زنان کارآفرین دوست دارند در آن ها شجاع تر باشند و چگونگی وارد شدن به این حوزه ها، بود.

این جلسات با کتاب‌های کاری فردی و سازمانی، جلسات مربیگری با مربیان حرفه‌ای و یک حلقه ارتباطی دیگر شامل شرکت‌کنندگان همتا تکمیل شد.

فارغ التحصیلان این دوره تأکید کرده اند که چگونه افزایش خودآگاهی و رشد شخصی بر آن‌ها به عنوان زنان و کارآفرینان اجتماعی تأثیر گذاشته است و همچنین این دوره در رشد سازمان و کسب و کار آن‌ها تاثیر بسزایی داشته است. این دوره باعث شده است که با تغییر در سبک رهبری خود از یک رهبر متزلزل به رهبر شجاع تبدیل شوند.

این دوره سالی یک‌بار برگزار می شود. 25 خانم کارآفرین انتخاب می شوند و می توانند از آگوست تا ژوئن، بیش از سه ماه، از طریق سامانه مجازی  ZOOM در جلسات مجازی زنده شرکت کنند و به موارد زیر دسترسی خواهند داشت:

  • رویدادها و گفت و گوهایی که می توانند در آن‌ها شرکت موثر داشته باشند و بیاموزند.
  • بسته ها و ابزارهایی در مورد موضوعاتی که روی آن کار می کنند.
  • برای تقویت یادگیری و هم‌چنین ارتباط با همتایان، در جلسات مربیگری شرکت می کنند.
  • فعالیت های و تمرین های قبل و بعد از جلسه را کامل می کنند تا بینش و آموخته های جدید خود را تمرین کرده و به حداکثر برسانند.
  • پس از اتمام جلسات ، فارغ التحصیل می شوند و در شبکه فارغ التحصیلان DIWA، جامعه ای متشکل از زنان کارآفرین اجتماعی شرکت می کنند.
  • شرکت کنندگان منتخب همچنین به رسانه های اصلی و شبکه بزرگتری از سرمایه گذاران و همکاران بالقوه متصل خواهند شد.

 

 

نظرات کاربران

برای ارسال دیدگاه ابتدا عضو سایت شوید !