نوپدید

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی

“صندوق نوآوری در خیررسانی”

“صندوق نوآوری در خیررسانی”
انگلستان
انگلستان

نگارش توسط اشکان کاظمی در ۲۵ اسفند ۱۴۰۰

افرادی که وقت، پول، مهارت و منابع خود را به دیگران می دهند نقشی اساسی در ساختن جوامع و مقابله با بزرگترین مشکلات جامعه دارند. “صندوق نوآوری در خیررسانی” که در سال ۲۰۱۱ در انگلستان راه اندازی شد از مبتکران، خیریه‌ها و خدمات‌دهندگان عمومی که در این زمینه فعالیت می‌کنند پشتیبانی می‌کند. میلیون‌ها نفر در انگلیس زمان و منابع قابل توجهی را برای کمک به دیگران اختصاص می‌دادند. اما متاسفانه تعداد این افراد رو به کاهش است. در ۱۲ ماه منتهی به راه اندازی این پروژه، شاهد کاهش ۳۰ درصدی خیررسانی و بخشش خانوارها بودیم. موسسات خیریه و گروه‌های داوطلب…

  • 166 بازدید
  • 2 پسند
  • 0 نظر

افرادی که وقت، پول، مهارت و منابع خود را به دیگران می دهند نقشی اساسی در ساختن جوامع و مقابله با بزرگترین مشکلات جامعه دارند. “صندوق نوآوری در خیررسانی” که در سال ۲۰۱۱ در انگلستان راه اندازی شد از مبتکران، خیریه‌ها و خدمات‌دهندگان عمومی که در این زمینه فعالیت می‌کنند پشتیبانی می‌کند. میلیون‌ها نفر در انگلیس زمان و منابع قابل توجهی را برای کمک به دیگران اختصاص می‌دادند. اما متاسفانه تعداد این افراد رو به کاهش است. در ۱۲ ماه منتهی به راه اندازی این پروژه، شاهد کاهش ۳۰ درصدی خیررسانی و بخشش خانوارها بودیم. موسسات خیریه و گروه‌های داوطلب با منابع کمی کار می‌کنند و جذب حمایت و بودجه برایشان سخت‌تر و سخت‌تر می‌شود. همچنین تعدادی از مزایای این کار برای خیران و اهداکنندگان شناسایی شده است. برای مثال طبق پژوهش‌ها کسانی که وقت و منابع خود را برای دیگران و در راه خیر هزینه می‌کنند زندگی طولانی‌تر، شادتر و سالم‌تری دارند. رویکرد این صندوق چالش‌های خیریه‌ها را در آن زمان تشخیص داد. در سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱ ، یک سال قبل از راه اندازی صندوق، تحقیقات نشان داد که موسسات خیریه برای به دست آوردن حمایت و بودجه مورد نیاز برای زنده ماندن و گذران امور به سختی افتاده‌اند. در همین راستا “بنیاد نستا” تصمیم گرفت با تأسیس یک صندوق و تخصیص بودجه ۱۰ میلیون پوندی و با همکاری دفتر هیئت دولت، از نوآوران و هیجان انگیزترین ایده‌ها برای اجرای پروژه‌هایشان حمایت کند. صندوقی که از ایده‌ها و پروژه‌های نوآورانه‌ای حمایت می‌‌کند که مردم را به نیکوکاری و خیررسانی و اختصاص زمان، پول، مهارت یا هر دارایی دیگر تشویق می‌کند. کمک به نوآوران برای تحقق ایده‌هایشان، حمایت از سازمان‌ها برای افزایش اثربخشی و دسترسی به افراد و مخاطب بیشتر و تشویق موسسات خیریه و خدمات دهندگان عمومی برای به کارگیری روش‌های نوین جمع آوری منابع مالی و غیر مالی از فعالیت‌های این صندوق است.

از فعالیت‌های اخیر این صندوق می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

-یافتن بهترین ایده‌ها از طریق انتشار دو فراخوان عمومی، بررسی تقریباً ۱۰۰۰ ایده، مصاحبه با ۱۰۰ تیم نوآور و ارزیابی آن‌ها و در نهایت اعطای کمک مالی و غیرمالی به ۵۶ پروژه نوآورانه

-به منظور مشارکت موسسات خیریه در نیکوکاری، برنامه نوآوری “باز” در سال ۲۰۱۲ راه اندازی شد. برنامه‌ای که در آن با ۶۰ موسسه خیریه بزرگ با گستره ملی همکاری شد تا تمایل آنها برای تهیه ایده‌ها از خارج از سازمان خود بررسی و توسعه داده شود. در پایان سال نیز ۱۰ موسسه خیریه بزرگ برای حمایت از نوآوری‌های بازشان آن‌ها که قابلیت حل برخی از بزرگترین چالش‌ها را داشتند انتخاب شدند.

نظرات کاربران

برای ارسال دیدگاه ابتدا عضو سایت شوید !