نوپدید
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
“همکلاسی” مدرسه را مدیریت میکند
ایران
- 2011
“همکلاسی”، یک سامانه هوشمند مدیریت مدرسه است که در سال 1390 راهاندازی شد و تلاش کرد تا با حذف فرایندهای کاغذی، گامی مثبت در راستای هوشمندسازی مدارس و حفظ محیط زیست بردارد. مشتریان اصلی سامانه همکلاسی را مدیران و کادر مدارس تشکیل میدهند. این شرکت طی بیش از ۱۰ سال فعالیت خود با چالشهای مختلفی دستوپنجه نرم میکرد، از پیادهسازی زیرساخت آیتی در مدارس گرفته تا فرهنگسازی استفاده از یک نرمافزار ابری؛ به گفته امید قیطانی و احسان خدارحمی (بنیانگذاران نرمافزار همکلاسی) یکی از بزرگترین چالشهایی که در ابتدای کار با آن درگیر بودند، ایجاد فرهنگ استفاده از نرمافزارهای تحت…
- 218 بازدید
- 0 پسند
- 0 نظر
“همکلاسی”، یک سامانه هوشمند مدیریت مدرسه است که در سال 1390 راهاندازی شد و تلاش کرد تا با حذف فرایندهای کاغذی، گامی مثبت در راستای هوشمندسازی مدارس و حفظ محیط زیست بردارد.
مشتریان اصلی سامانه همکلاسی را مدیران و کادر مدارس تشکیل میدهند. این شرکت طی بیش از ۱۰ سال فعالیت خود با چالشهای مختلفی دستوپنجه نرم میکرد، از پیادهسازی زیرساخت آیتی در مدارس گرفته تا فرهنگسازی استفاده از یک نرمافزار ابری؛ به گفته امید قیطانی و احسان خدارحمی (بنیانگذاران نرمافزار همکلاسی) یکی از بزرگترین چالشهایی که در ابتدای کار با آن درگیر بودند، ایجاد فرهنگ استفاده از نرمافزارهای تحت وب برای مدارس بوده است.
“همکلاسی” تمام امکانات مورد نیاز مدارس را به شکل یکجا و یکپارچه در اختیارشان قرار میدهد. بخشهای مختلف این سامانه عبارتند از:
۱. مدیریت آموزش
این بخش از “همکلاسی”، وظیفه مدیریت فرایندهای آموزشی مدرسه را برعهده دارد، به عنوان مثال، کلاس و آزمون آنلاین، سیستم مدیریت کارنامه و تصحیح آزمون، دفتر کلاسی الکترونیک، گزارش و نمودار وضعیت نمرات، سیستم تدوین برنامه هفتگی و… از جمله مواردی هستند که یک مدرسه میتواند در زیرسیستمهای آموزشی نرمافزار “همکلاسی” به آنها دسترسی داشته باشد.
۲. مدیریت منابع انسانی
منابع انسانی، کنترل تردد دانشآموزان و کادر مدرسه، نظرسنجی و ارزیابی عملکرد، جزو زیرسیستمهای مدیریت منابع انسانی “همکلاسی” به حساب میآیند، به کمک این مجموعه نرمافزارها، یک مدرسه میتواند وضعیت حضور و عملکرد اعضا را به دقت زیر نظر گرفته و با برنامهریزی و تدوین استراتژیهای اصولی، اقداماتی را برای بهبود عملکرد افراد، به کار بگیرد.
۳. مدیریت امور مالی
فرایندهای حسابداری و مالی به خصوص در مدارس غیر انتفاعی از اهمیت ویژهای برخوردارند، سیستم مدیریت امور مالی مدرسه، امکان ثبت تراکنشها و فرایندهای مالی را در اختیار مدارس میگذارد؛ مدرسهها به کمک این سیستم میتوانند همه امور مالی خود، از جمله پرداخت نقدی یا اقساط شهریهها، حقوق و دستمزد کارکنان و… را به سادگی و در یک کنترلپنل یکپارچه، مدیریت کنند.
۴. مدیریت فرایندها
با استفاده از سیستم مدیریت فرایند، این امکان برای مدارس وجود دارد که فرایندهای مختلف خود (مثلا ثبتنام یا پیشثبتنام مدرسه، اردوها یا رویدادهای مناسبتی و…) را به سادگی در قالب فرمهای تعاملی پیادهسازی کنند و اطلاعات دلخواه خود را از والدین یا دانشآموزان به شکل الکترونیک، بگیرند.
۵.مدیریت محتوا
مجموعه نرمافزارهای مدیریت محتوا امکان نشر مقالات و اطلاعیههای مدرسه را در فضای وب فراهم میکنند؛ به کمک این قابلیت، مدارس میتوانند یک وبسایت متصل به سامانه خود داشته باشند و مواردی مثل فرمهای ثبتنام و… و اخبار و اطلاعیههای خود را در وبسایتشان منتشر کنند.
۶. مدیریت اتوماسیون
این مجموعه برنامهها، بخشهای مختلف مدرسه را به شکل مکانیزه مدیریت میکنند، مثلا کتابخانه الکترونیک، بوفه مدرسه، مدیریت تغذیه و سیستمهای ارتباطی در این زیرمجموعه قرار میگیرند، در حقیقت مکانیزه کردن زیرساختهای جانبی مدرسه، توسط این زیرسیستم انجام میشود.
استفاده از سیستم “همکلاسی” به مدیران مدرسه کمک میکند تا فرآیندهای مختلف مدیریتی را بهبود بخشیده و به شکل بهینهتری مدرسه را اداره کنند.