نوپدید
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
پاک بنوش…!
بنگلادش
دسترسی به آب در برخی از کشورها یکی از جدیترین بحرانها است که تا به امروز راهکارهای مختلفی برای حل آن اجرا شده است. در بنگلادش، پیش از این با کمکهای مالی خارجی، میلیونها تلمبه برای دسترسی به آب نصب شد که چند دهه بعد معلوم شد این تلمبهها آبی را پمپ میکردند که حاوی آرسنیک بوده است. فراگیرترین مسمومیت در تاریخ بشریت ناشی از استفاده از آب ناسالم و کثیف است. میلیونها نفر در بنگلادش با خطر مسمومیت با آرسنیک روبرو هستند و هزاران نفر هر ساله بر اثر آشامیدن آب آلوده میمیرند. “ینهاج چاودری”، چهار سال پیش پروژهی…
- 197 بازدید
- 0 پسند
- 0 نظر
دسترسی به آب در برخی از کشورها یکی از جدیترین بحرانها است که تا به امروز راهکارهای مختلفی برای حل آن اجرا شده است. در بنگلادش، پیش از این با کمکهای مالی خارجی، میلیونها تلمبه برای دسترسی به آب نصب شد که چند دهه بعد معلوم شد این تلمبهها آبی را پمپ میکردند که حاوی آرسنیک بوده است. فراگیرترین مسمومیت در تاریخ بشریت ناشی از استفاده از آب ناسالم و کثیف است. میلیونها نفر در بنگلادش با خطر مسمومیت با آرسنیک روبرو هستند و هزاران نفر هر ساله بر اثر آشامیدن آب آلوده میمیرند.
“ینهاج چاودری”، چهار سال پیش پروژهی “پاک بنوش!” را کلید زد. در این پروژه با استفاده از دانههای رزین، تصفیه خانههایی احداث میشود که آرسنیک را از آب تفکیک میکند. سپس آب تصفیه شده از طریق برخی کارآفرینان به روستاییان عرضه میشود.
پروژه “پاک بنوش!” سی ایستگاه تصفیه آب در هند و بنگلادش ساخته است. مسئولان این پروژه درباره برنامههای بلند پروازانهشان با دولت مشغول مذاکرهاند و میخواهند نزدیک به دویست میلیون نفر را در قاره آسیا زیر پوشش بگیرند.