نوپدید
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
“کاریفان”
ایران
- 2019
“سهیلا آرمک”، بنیانگذار پلتفرم گردشگری “کاریفان” (karifun) است. هدف این پلتفرم ایجاد گردشگری مسئولانه در حوزه محیط زیست و حیاتوحش است. “کاریفان” در این حوزه با تحقیق در زمینه این نوع گردشگری به این نتیجه رسیده است که فقدان آموزش صحیح به گردشگر و میزبان و رویکرد متولیان گردشگری به سرمایهگذاری بیش از اندازه بر گردشگری انبوه است که باعث آسیب به جوامع محلی و محیط زیست میشود. او از اینجا به بعد وارد مسیر اصلی فعالیت خود شد و بر تجربههای مرتبط با حفاظت از محیط زیست تمرکز کرد که خود یکی از شاخههای گردشگری پایدار است. در گردشگری…
- 146 بازدید
- 0 پسند
- 0 نظر
“سهیلا آرمک”، بنیانگذار پلتفرم گردشگری “کاریفان” (karifun) است. هدف این پلتفرم ایجاد گردشگری مسئولانه در حوزه محیط زیست و حیاتوحش است. “کاریفان” در این حوزه با تحقیق در زمینه این نوع گردشگری به این نتیجه رسیده است که فقدان آموزش صحیح به گردشگر و میزبان و رویکرد متولیان گردشگری به سرمایهگذاری بیش از اندازه بر گردشگری انبوه است که باعث آسیب به جوامع محلی و محیط زیست میشود. او از اینجا به بعد وارد مسیر اصلی فعالیت خود شد و بر تجربههای مرتبط با حفاظت از محیط زیست تمرکز کرد که خود یکی از شاخههای گردشگری پایدار است. در گردشگری پایدار گفته میشود بخشی از هزینههای گردشگر باید در جامعه محلی هزینه شوند تا به معاش و زندگی پایدار آنها کمک کند.
گردشگران در دو «منطقه حفاظتشده ورجین» و «پارک ملی کویر» تجربههای محیطبانی را با قیمتی منصفانه عرضه میکند. بدین صورت که گروههای چهار تا شش نفره به همراه محیطبانها (و بدون راهنمای تور) وارد منطقه میشوند، دوربینکشی میکنند، حیات وحش و گیاهان را میبینند و آموزشهای لازم را فرامیگیرند.
“آرمک” درباره این نوع گردشگری میگوید: «به آموزش متعهد هستیم. برای نمونه به محیطبانها آموزش دادهایم که گردشگری چیست و چگونه باید با گردشگر روبرو شوند و چه اطلاعاتی به آنها بدهند. به محیطبانها درباره پوشش گیاهی مناطق و اثرات حفاظتی آنها آموزش دادهایم و… به همین نحو آموزش به گردشگران را نیز دنبال میکنیم.»
“کاریفان” حلقه واسط میان گردشگران و جامعه میزبان است و این حضور خود را با آموزش به هر دو طرف میزبان و میهمان توجیهپذیر میکند.